Melcisori si frigarui din piept de pui

de ala_oancea in Pui, 2 Oct 2009 | 5390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 dovlecei micuti
  • felii subtiri de pastrama de porc
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • rozmarin
  • sare, piper, boia
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori si frigarui din piept de pui:

Se taie pieptul de pui felii late de 2 sau 3 degete si se unge bine cu uleiul de masline combinat cu sos de soia, rozmarin, sare, piper, boia. Dovleceii se taie felii subtiri pe lungime. Peste o felie de pui se pune una de dovlecel si una de pastrama, se ruleaza si se se infige intr-un bat de frigaruie. Se aseaza frumos in tava. Din resturile ramase am facut frigarui, alternand carne, dovlecel, patrama. Se presara cu boia, piper si susan si se baga la cuptor pana se rumenesc. Am servit cu legume si salata de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori si frigarui din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Oana 1

04.10.2009, 01:21

Mama, Ala, super artistice pozele! iar preparatul cred ca a fost taaaare bun!

ala_oancea 1

05.10.2009, 09:54

Va multumesc Foarte bun a fost

elena1988 1

15.03.2011, 14:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]