Mere coapte cu branza pe pat de ciocolata

de Alexandru29 in Dulciuri, 18 Apr 2013 | 4933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 mere
  • 400 gr. branza de vaci
  • 150 gr. zahar
  • 1 ou
  • esenta rom
  • scortisoara praf
  • 100 gr. ciocolata
  • lapte
  • dulceata sau caramel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte cu branza pe pat de ciocolata:

Se amesteca branza cu zaharul,oul si cateva picaturi de esenta de rom. Se scoate cotorul la mere avand o forma conica, se pun intr-o tava de cuptor dupa care se umplu cu branza pregatita si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp de 30 de minute.

Intre timp se topeste ciocolata cu putin lapte pana se obtine o compozitie mai lichida, adaugandu-se si cateva picaturi de esenta de rom.  

Intr-o farfurie se pune o lingura de ciocolata se intinde un pic si se adauga un mar scos de la cuptor se pune un pic de scortisoara si se stropeste cu dulceata sau caramel. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte cu branza pe pat de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]