Merluciu marinat la cuptor

de iry-gabriela in Peste, 18 Feb 2012 | 14594 vizualizari

COMENTARII (11)

Cris2711 1

18.02.2012, 20:40

wow,da arata tare bine,mie foameeeee

MotanLaOale 1

18.02.2012, 22:56

bun bun

Ubulika 1

19.02.2012, 08:20

Silvioara 1

19.02.2012, 08:51

Peste buuun

jolygina 1

19.02.2012, 10:18

Lau 1

19.02.2012, 12:19

cu mamaliguta mmmm

gaby_gabytza 1

19.02.2012, 13:35

mamaieelena 1

19.02.2012, 17:10

iry-gabriela 1

19.02.2012, 19:15

va pup pe toate

catalina79 1

06.06.2013, 21:47

mi se pare interesanta reteta si chiar as incerca sa o fac dar am o nelamurire: cand se foloseste otetul?la inceput ,se pune la sfarsit cu bulionul.....
as dori un raspuns te rog.

iry-gabriela 1

07.06.2013, 15:25

catalina draga,otetul se pune odata cu pestele la cuptor pentru a fragezi si fierb mai repede oasele....iar bulionul mai la final,pentru ca se stie cadaca il punem in timpul prepararii riscam sa ramanem cu mancarea nefiarta.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de merluciu cu ciuperci