Mic dejun cald

de Dya Daniela Andrei in Sandvisuri, 1 Mar 2015 | 12047 vizualizari

 

Rezultaul unei paini feliate, ce in mod normal nu o consum (niciodata nu optez pentru paine feliata, daca depinde de mine desigur!)

 

INGREDIENTE

  • Paine feliata
  • un ardei gras rosu
  • 10 felii de cascaval
  • 10 felii de sunca/kaizer
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • cateva cuburi de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cald:

Intr-un vas/tava asezam hartie de copt (cu dimensiuni mai mari, astfel incat sa putem acoperi continutul), asezam feliile de paine, iar printre acestea cascavalul, kaizerul/sunca si ardeiul gras taiat rondele.

Presaram ceapa verde tocata marunt, adaugam cubuletele de unt si asezam foia de copt parte peste parte.

Punem vasul in cuptorul incins pentru 20 de minute, dupa care desfacem hartia si lasam sa se rumeneasca usor, pentru inca 10 minute.

Optional, inainte de a scoate vasul din cuptor, se poate presara putin cascaval ras.

Se serveste cald. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cantitatile si ingredientele folosite variaza in functie de gusturi.

2

Ar fi fost tare faine si cateva felii de ciupercute fripte pe tava!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cald" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]