Mic dejun copios

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2010 | 7606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga fiarta cu o zi inainte
  • bacon
  • oua- cate unul de fiecare persoana
  • branza de oaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun copios:

Baconul il taiem felii si il punem la prajit in putin ulei .Dupa ce l-am prajit pe ambele parti il scoatem pe un servetel absorbant sa se scurga grasimea.

Ouale le prajim ochiuri sau romanesti( dupa preferinta)

Mamaliga racita se taie in forme diferite dupa imaginatie. Se poate folosi si mamaliga proaspat facuta dar atunci nu ii putem da forme.
Pe farfuria de servit aranjam mamaliga, baconul prajit oul si radem deasupra branza de oi, din abundenta.

Micul dejun poate fi servit alaturi de orice sos preferati. Eu am facut un sos din usturoi, smantana si 2 linguri iaurt si am condimentata cu sare si piper. Deasupra se presara patrunjel verde tocat.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun copios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bunica 1

06.09.2010, 20:43

da ,copios nu gluma

Laly 1

07.09.2010, 00:15

Sidy sa stii ca eu pot papa acest mic dejun si la ora asta

Dana Cristea - pusikmea 1

07.09.2010, 07:49

am venit la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]