Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2010 | 6594 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: mic dejun, parizer, branza topita, retete Aperitive / Garnituri
prajim parizerul, il scoatem pe un servetel pt a absoarbe grasimea.
intre timp prajim si ouale.
apoi scoatem ouale si le punem in cosuletele formate din parzier, intr-un alt cosulet punem branza topita.
de Retete_gustoase 1
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de ana 1
nadina73 1
super pusik arata foarte bine 5 furculite,azi sant foarte darnica dau numai 5
daca ieri am lipsit azi ma revansez
Dana Cristea - pusikmea 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:46
ieri la 15:27
ieri la 09:33
pe 25.11 la 10:37
pe 24.11 la 20:44
10 comentarii
4 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
Bucataras
MotanLaOale
Panacris
Cris2711 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatariamea 1
anca36 1
alexandra_marcu 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!