Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2010 | 6893 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: mic dejun, parizer, branza topita, retete Aperitive / Garnituri
prajim parizerul, il scoatem pe un servetel pt a absoarbe grasimea.
intre timp prajim si ouale.
apoi scoatem ouale si le punem in cosuletele formate din parzier, intr-un alt cosulet punem branza topita.
de Rocsi 9
de Bucataras 6
de Kori 1
de liana_geicu 1
nadina73 1
super pusik arata foarte bine 5 furculite,azi sant foarte darnica dau numai 5
daca ieri am lipsit azi ma revansez
Dana Cristea - pusikmea 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 22:32
ieri la 22:01
pe 17.04 la 16:22
pe 17.04 la 15:50
pe 17.04 la 14:07
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
Bucataras
IONELA_LAURA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dEiaa 1
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!