Mici

de ana in Mancaruri cu carne, 24 Feb 2010 | 8102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne macra de porc
  • 100 gr osanza de oaie
  • 200 gr carne de vita
  • piper,
  • cimbru,
  • sare
  • usturoi
  • 2 lingurite de bicarbonat de sodiu
  • otet
  • 1 lingurita de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mici:

Tocam carnea si osanza  o condimentam dupa preferinte, adaugam bicarbonatul stins in otet si lingurita de mustar.Amestecam bine si o punem la frigider pentru 12 ore . 

Modelam carnea in forma de mici ( mainile trebuie  unse cu otet )si frigem la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (11)

ana 1

24.02.2010, 16:55

Asa'i rivka ,dar am zis ca stiu ce pun in ei ,si pot da fetei sa pape.

rivka 1

24.02.2010, 17:19

cred ca-s foarte buni, dar de ce din magazin nu indraznesti sa-i dai, eu cum nu traiesc in romania pe unde am mancat facuti ....nici nu se compara cu micii adevarati din romania, habar nu am cum ii fac exact, ce pun in ei...da nu ies niciodata exact asa buni......

dar te cred ca sunt minunati si astia facuti de tine, eu una as cumpara carnea de mici gata facuta , acum chiar mi-ai facut pofta

ana 1

24.02.2010, 18:02

nu indraznesc pentru ca nu am incredere in carnea tocata din comert.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]