Midii in sos de unt si vin cu ceapa si usturoi

de Bya Ralu in Peste, 22 Ian 2013 | 6076 vizualizari

 

Midiile sunt bune in orice combinatie,eu le ador!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de midii congelate
  • unt(50 g )
  • 1 ceapa alba mica
  • 3 catei de usturoi
  • praf de paella,boia dulce,piper,fulgi de chilli
  • vin alb
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos de unt si vin cu ceapa si usturoi:

Midiile se scot din timp din congelator si se lasa cateva ore sa se decongeleze.Intr-o tigaie wok se pune untul,usturoiul strivit,si midiile,cateva minute dupa care asezonam cu,condimentele de mai sus,si adaugam ceapa taiata feliute subtiri.Se stropeste cu vinul alb,iar cand sunt gata se pune mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos de unt si vin cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste umplut cu spanac