Miel in stil turcesc

de mihaelar63 in Oaie, 14 Mai 2014 | 20141 vizualizari

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

14.05.2014, 12:28

bun bun

mihaelar63 1

14.05.2014, 12:32

Motane , neaparat sa faci . Ma pomenesti asa bun este !!! Daca suni repede la usa , cam in 10 minute inca mai am Bonus un vinisor alb

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 12:32

mmm.... ce bunatate

anca_rm 1

14.05.2014, 12:43

mmm bunatate ai facut Mihaela

Bunica 1

14.05.2014, 12:59

Nu mai am nicio sansa de a mai prinde o ciosvarta din bunatatea turceasca!)))

delia64 1

14.05.2014, 13:03

Te-ai dat cu turcii , Mihaelo !!!
Arata super preparatul !!!

Sim0na 1

14.05.2014, 13:12

M-ai omorat definitiv! Neaparat o incerc si eu! Dar am o intrebare: casul folosit, este o branza sarata sau dulce? Noi spunem cas la telemeaua nesarata, scursa foarte bine. Daca-i invechit, ma gadesc sa nu fie telemeaua sarata..
Pup cu drag!

Pushaa 1

14.05.2014, 13:16

MOKUSKA 1

14.05.2014, 13:18

arata minunat

Giana 1

14.05.2014, 13:30

Arata super

RuxyRux 1

14.05.2014, 14:35

Cat de buna arata mancarea ta draga mea!

silvi0ara 1

14.05.2014, 16:31

Bun,bun.

_Alina_ 1

14.05.2014, 16:55

Cum poate arata!

laura_n 1

14.05.2014, 17:12

mama, ce-i aici

Luckycake 1

14.05.2014, 17:19

sotul meu ma tot bate la cap sa ii fac miel...acum am si reteta

alilianaa 1

14.05.2014, 17:46

cat de bine poate arata..

Satisfyyourcravings 1

14.05.2014, 19:14

As vrea sa-l incerc!

loredanaaa 1

14.05.2014, 19:27

Rocsi 1

14.05.2014, 19:52

Bravo

mihaelar63 1

14.05.2014, 20:11

Ma bucur ca va este pe plac

xana 1

14.05.2014, 20:39

Ce minunatie!!!

mihaelar63 1

14.05.2014, 20:42

Simona , in reteta originala se specifica doar ,, branza veche de oaie ''. Eu am pus niste cas de oaie sfaramat , ramas de saptamana trecuta in frigider

Constelatialeu 1

14.05.2014, 20:49

Ce era sa ratez o asa bunaciune...

simona72 1

15.05.2014, 15:24

Imi place tare mult bucataria turceasca...mielul e bestial!

mena29 1

19.05.2014, 18:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de berbecut cu verdeturi la cuptor