Miel la cuptor

de SanatateAcasa in Oaie, 13 Apr 2012 | 4518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingredinte:
  • jumatate de carne de miel,
  • sare,
  • 1 fir de usturoi verde,
  • 1 ceasca cu apa,
  • 200 ml de suc de rosii
  • si un cuptor bun.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor:

Carnea se spala, se inlatura grasimea vizibila, se portioneaza, se sareaza si se pune intr-un vas termorezistent. Se adauga sucul de rosii, apa, usturoi, in prealabil spalat si tocat marunt(parte verde plus parte alba). Se baga in cuptorul incins, unde va sta 30 de minute, focul sa fie mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel