Miez de lapte in chiftelute

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2012 | 4218 vizualizari

 

O provocare!

 

INGREDIENTE

  • carne tocata amestec vita si curcan 300 g.,
  • oua 2 bucati
  • faina 2 linguri
  • pesmet 2 linguri
  • sare aromata cu usturoi si mirodenii
  • ceapa verde 4 fire
  • boia de ardei dulce
  • miez de lapte Delaco
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte in chiftelute:

Carnea se amesteca energic cu ouale, faina, pesmetul, sarea aromata, boia de ardei dulce, ceapa verde tocata marunt. Miezul de lapte de la Delaco se imbraca cu compozitia de carne, se formeaza bilute, care se aseaza pe o tava tapetata cu foaie de pergament. Se presara putin ulei peste chiftelute si se introduc in cuptorul preincins cca. 20 de minute, la 200 grade.

Se servesc cu muraturi sau salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte in chiftelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Panacris 1

25.04.2012, 17:47

Multumesc de aprecieri!

diaconta 1

25.04.2012, 20:36

prinsesem si eu ideea si ma intrebam cat de bun poate fi

Panacris 1

26.04.2012, 08:31

Confirm ca sunt delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]