Minestrone

de luminita20_2006 in Supe/Ciorbe, 27 Mar 2010 | 4839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tulpina telina
  • - 200 gr boabe
  •  fasole(eu am folosit fasole fiarta in casa dar se poate pune si din conserva)
  •  - 1 ceapa
  •  - 1 cartof mic
  • -1-2 morcovi
  •  - rosii zdrobite sau rosii in bulion
  • -1 dovlecel(eu am am pus)
  •  -1 catel usturo
  • i -supa de pui
  • -oregano
  •  -busuioc
  • -ulei de masine
  •  - stelini
  • - parmezan
  •  -patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minestrone:

Legumele se spala si se taie cuburi . Se incalzeste intr-o oala ulei apoi se pun telina taiata bucati, ceapa ,usturoiul,morcovul, dovlecelul, cartoful si se lasa sa se imoaie 20min. fara sa se rumeneasca.

Apoi se adauga supa de pui si se lasa sa fiarba, iar dupa 15 min de fiert se aduga rosiile. Cand sunt gata legumele se aduga fasolea si pastele stelini, se lasa sa fiarba pana cand sunt gata pastele, se condimenteaza dupa gust cu sare , piper si oregano, busuioc.

Se serveste cu parmezan si patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de varza rosie