mini chiftelute de pui

de pana_luminita in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2009 | 4496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui dezosate fara piele 500 g
  • 5 catei de usturoi
  • o ceapa
  • o legatura de patrunjel
  • un ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA mini chiftelute de pui:

 

Toc carnea de pui , ceapa, patrunjelul si usturoiul folosind robotul de bucatarie , ingredientele le toc separat una de cealalta . Apoi amestec toate ingredientele impreuna cu oul, sare si piper.

Din compozitia rezultata formez bilute mici pe care le tavalesc prin faina si le prajesc in ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "mini chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]