Am spalat bine pieptul de pui apoi l-am taiat felii si l-am invelit in folie alimentare iar apoi l-am batut cu batatorul pentru carne.
Cand carnea a avut grosimea dorita am asezat pe ea fasii ( bastonase) de muschi afumat, cascaval afumat, ardei rosu si verde. Am rulat carnea de pui si am asezat intr-o tava. Rulourile care nu am reusit sa le fac sa stea bine inchise le-am legat :)).
Am asezat ruladele obtinute intr-o tava cu putin ulei si am turnat peste ele supa. Am potrivit gustul cu sare si piper ( nu foarte mult deoarece muschiul afumat este destul de sarat),am mai pus cateii de usturoi feliati si cateva fire de marar tocat.
Apoi am dat tava la cuptor pana cand ruladele s-au rumenit bine pe toate partile.
Le-am taiat cand au fost mai reci si le-am servit alturi de orez cu legume. http://www.bucataras.ro/retete/6249/orez-cu-legume.html