Mini rulouri din piept de pui si cartofi acordeon

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2010 | 8466 vizualizari

 

o bunatate :D

 

INGREDIENTE

pt rulouri:
  • un piept de pui
  • cascaval
  • sare
  • piper
pt cartofii acordeon:
  • 6 cartofi
  • jamon
  • cascaval
  • unt
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini rulouri din piept de pui si cartofi acordeon:

Spalam pieptul de pui, apoi il taiem felii subtiri, ca pentru snitele, dupa care il batem usor cu ciocanul pt snitele, dam cu sare si piper pe ambele parti.

Punem felii de cascaval peste el si rulam usor, prindem cu scobitori.

Punem rulourile intr-o tava unsa cu ulei si dam la cuptor aproximativ20-30 de minute la foc mediu.

Intre timp pregatim cartofii:
Curatam si spalam cartofii, dupa care ii crestam usor in asa fel incat sa ramana prinsi in partea de jos, dam cu sare si piper.

Intre crestaturi vom pune jamon, cascaval ( sau orice aveti prin frigider), iar deasupra unt.

Punem cartoful pe folie de aluminiu, langa el 2 catei de usturoi, apoi il invelim in folia de aluminiu, pe care o vom strange usor in sus.

La fel procedam cu toti cartofii.

Dam la cuptor30-40 de minute la foc mediu.

Servim alaturi de rulourile cu cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini rulouri din piept de pui si cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi trasi in teapa