Aluat:
Umplutura:
Pentru inceput pregatim aluatul,punem untul rece de la frigider intr-un vas,adaugam zaharul si incepem sal modelam ,punem ouale ,un pic de sare si faina si incepem sa framantam aluatul,pe care il punem la frigider.
Pentru mere: le curatam si le taiem felii,le punem la foc cu zahar ,scortisoara si cuisoare(dupa gust) le lasam la foc potrivit pentru cateva minute(5 -6).
Pentru piersici: le curatam si le taiem cuburi,le punem la foc intr-o oala cu zahar si o lingura de apa,le lasam la foc mic pana se vor carameliza.
Cand cele doua umpluturi se vor raci,luam aluatul din frigider si formam tartele ,eu le-am pus direct in tava,am taiat cate un cerc din foaia intinsa ,am pus umplutura si dupa am decorat.
Se dau la cuptor pentru 15-20 de minute la 200°.
Cand se racesc se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!!