Mini tort Pavlova cu capsuni

de mirela0911 in Prajituri, 18 Mai 2014 | 4804 vizualizari

 

Bun rau!

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • un praf de sare
  • 250g zahar
  • 1/2 lgt suc de lamaie
  • 250 ml frisca
  • capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tort Pavlova cu capsuni:

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi se adauga pe rand cate o lingura de zahar si se mixeaza pana ce zaharul se dizolva complet si obtinem o spuma tare. Se pune si zeama de lamaie, se amesteca bine, apoi in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt se formeaza trei cercuri din spuma obtinuta, o intindem, ii facem niste tepi deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 110 grade si lasam pt cca o ora si ceva (depinde de cuptor) cu usa intredeschisa. Trebuie sa se usuce bezeaua si sa fie crocanta. Se lasa la racit in cuptor.

Se bate frisca, se curata capsunile si se taie felii. Luam o bezea, o ungem cu frisca, asezam capsuni peste frisca si la fel procedam si cu a doua bezea. Deasupra se pune ultima bezea si se orneaza dupa imaginatie.

Pofta sa aveti, ca eu am avut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tort Pavlova cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pavlova cu crema de vanilie si zmeura