Mini-budinci imbracate in prosciutto

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2013 | 3669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii prosciuto
  • 200 g paste(eu am folosit fusilli)
  • 150 g cascaval ras
  • 1 ou
  • o mana porumb din conserva
  • unpraf de sare
  • piper proaspat macinat
  • unt pentru uns formele
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-budinci imbracate in prosciutto:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet dupa care le lasam sa se racoreasca si apoi le amestecam cu boabele de porumb si  cu 100 g cascaval ras.
Batem bine oul si il incorporam in compozitia de mai sus.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Ungem cu unt formele si captusim fiecare forma in parte cu cate 2 bucati prosciutto.
Impartim compozitia de mai sus in 2 parti si turnam in cele 2 forme.

Deasupra presaram restul de cascaval.
Dam la cuptor,dupa ce l-am preincalzit,la 180 grade si tinem pana cand cascavalul se topeste iar budincile sunt frumos rumenite.
Se serveste atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-budinci imbracate in prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Cris2711 1

26.12.2013, 17:49

Constelatialeu 1

26.12.2013, 18:28

diaconta 1

26.12.2013, 22:49

ce interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]