Minipizza cu sunca si ciuperci

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 11550 vizualizari

 

Este o reteta super rapida pentru o gustare care merge foarte bine servita atat calda cat si rece pe care am vazut-o la televizor si am incercat-o si eu.

 

INGREDIENTE

  • foietaj de aluat frantuzesc,
  • o lingura de sos de rosii,
  •  100 grame de cascaval ras,
  • cateva felii de jambon,
  •  2 ciupercute champinion taiate cubulete marunte de tot,
  •  ierburi aromate in functie de preferinte.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipizza cu sunca si ciuperci:

  Peste foia de aluat ( eu am folosit din acela cumparat) punem un strat subtire de sos de rosii si presaram ierburi aromate.

 Presaram peste un strat de cascaval ras si punem sunca si ciupercile taiate marunt.

  Presaram putina sare si ierburi aromate si rulam incet pana obtinem un sul compact. Taiem rondele inguste de 1,5-2 cm si le asezam pe o tava cu hartie de copt.

  Se coace in cuptorul preincalzit, primele 5-10 minute la 220 de grade apoi scadem la 190 de grade si lasam inca 10 minute pana sunt rumenite usor. Eu coc mereu la jumatatea cuptorului cu o tava de protectie  la un nivel inferior, in felul acesta evitam sa se arda.Sunt excelente atat reci cat si calde si este o reteta foarte usor de realizat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minipizza cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]