Moelleux au chocolat sau fondant de ciocolata

de mosuletulene in Prajituri, 21 Iul 2013 | 5214 vizualizari

 

M-am pus iara pe gatit si iata mi-am amintit si reteta s-o postez. Pofta buna va urez!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua intregi
  • 4 galbenusuri
  • 4 pliculete de zahar vanilat
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 200 g ciocolata 55% cacao
  • 25-30 ml lapte
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Moelleux au chocolat sau fondant de ciocolata:

Se topeste ciocolata cu laptele pe bain-marie

Se bat bine ouale intregi cu galbenusurile, se adauga 150 grame zahar si zaharul vanilat, se bate in continuare, cand s-a incorporat bine zaharul se adauga faina si se bate in continuare, iar la sfarsit se adauga ciocolata topita si se bate pana se incorporeaza si aceasta.

Compozitia am pus-o in forme de teflon cu un diametru de 6-7 cm si le-am dat la cuptorul bine incins cam 6 minute cat sa mai ramana ciocolata lichida in interior.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux au chocolat sau fondant de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Moelleux au chocolat