Morcovi rumeniti cu susan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2013 | 6514 vizualizari

 

Este prima data cand fac,reteta este din revista Avantaje.Vi recomand cu mare drag sunt foarte gustosi

 

INGREDIENTE

  • 500 g morcovi
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri seminte de susan
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morcovi rumeniti cu susan:

Morcovii se curata de coaja ,se taie fasii potrivite si se pun in apa cu sare intr-o craticioara.

Se lasa sa dea un clocot,se scot cu o strecuratoare si se pun intr-un vas termorezistent sau o tava tapetata cu hartie de copt.

Intr-un castronel punem uleiul,mierea,susanul si le amestecam.

Peste morcovi presaram condimentele,ii amestecam bine si punem amestecul de susan dupa care ii amestecam.

Se da la cuptor la 200 grade la semnul 6 pentru 40 minute pana cand se rumenesc.

TIPS-URI

1

se servesc ca garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Morcovi rumeniti cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]