'Mostarda' din must de struguri

de alba_zori in Dulciuri, 28 Sep 2012 | 5318 vizualizari

COMENTARII (24)

alldaycooking 1

28.09.2012, 17:29

foarte interesanta reteta, pacat ca nu am gustat cand am fost in Italia!

alba_zori 1

28.09.2012, 17:37

cred ca se poate face si acasa din struguri,nunumai in Italia,prepararea e la fel oriunde aproape,aici e obisnuinta la culesul strugurilor,foarte buna si dulce ca mierea aproape,foarte buna

MotanLaOale 1

28.09.2012, 19:02

Rocsi 1

28.09.2012, 19:23

Ce interesanta chiar nu am auzit de asa ceva!

lilik 1

28.09.2012, 20:26

super..
Eu nu am facut pana acum,desi al meu in fiecare an imi zice...felicitari

gaby_gabytza 1

28.09.2012, 20:32

Place

RuxyRux 1

28.09.2012, 20:38

Niciodata nu am servit asa o delicatesa, ma gandesc ca e o nebunie!

olivee 1

28.09.2012, 20:52

bun

alba_zori 1

28.09.2012, 20:53

multumesc mult,sper sa faci si tu,e buna buna

Lau 1

28.09.2012, 21:32

interesant

mirela0911 1

28.09.2012, 21:32

adry88 1

28.09.2012, 21:45

foarte interesant

Valclaudia 1

28.09.2012, 22:02

nu cred ca m-as incumeta sa fac asa grozavie. Dar tare ti-as bate la poarta.... mi-ai facut pofta!

alba_zori 1

28.09.2012, 22:12

multumesc mult,bate bate sau suna suna,e buna te servesc

alinutzika 1

28.09.2012, 22:34

mihaelar63 1

28.09.2012, 23:50

Multumim ca ne prezinti o reteta atat de inedita si originala

Mihaela11_jo 1

29.09.2012, 10:20

O delicatesa
La fav

alba_zori 1

29.09.2012, 12:37

Multumesc mult draga Mihaela,apreciez cuvintele tale si ale tuturor de altfel,multumesc

mamaieelena 1

29.09.2012, 23:33

interesant si apreciez faptul ca ne-ai pus pe site aceasta reteta

liana_geicu 1

01.10.2012, 20:04

La mine in zona (Teleorman) se numeste cas si confirm ca este deeelicios; mama mea il face cu nuca. ce pofta mi s-a facut!

alba_zori 1

02.10.2012, 00:21

multumesc dragelor,si ma bucur ca va place

Sim0na 1

02.10.2012, 09:47

N-am mancat niciodata..

alba_zori 1

03.10.2012, 08:28

Ahh a m uitat sa scriu ceva..daca se face cu faina OO sau orice alt fel de faina atunci trebuie 120 grame la 1 litru de must si din momentul cand incepe sa fiarba trebuie amestecat mereu mereu 30minute.asa se poate usca la soare pentru iarna.am facut si ieri asa,foarte buna! Dar cu amidon personal mie imi place mai mult!

elucubratiiculinare 1

06.10.2012, 19:54

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cu struguri