Mousse cu ciocolata alba

de danakarin in Dulciuri, 15 Mar 2014 | 5553 vizualizari

 

Rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 50 g de ciocolata alba
  • 200 ml de smantana pentru frișca
  • un gălbenuș
  • Fructe de pădure proaspete sau congelate după plac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse cu ciocolata alba:

Ciocolata se topeste foarte incet intr-un vas pe aburi (deasupra unei oale in care fierbe apa) amestecand continuu. Ciocolata nu trebuie sa fie fierbinte, nici măcar caldă, dar cremoasă. Separat se bate frisca si se amesecă, cu grijă,  cu galbenușul. Se toarnă apoi incet peste ciocolata topită, amestecand incet cu lingura. 

Se toarnă în cupe de sticlă și se ornează cu capșuni sau alte fructe de pădure și se pune la rece pentru cel puțin 3 ore.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mousse de ciocolata neagra Kandia la pahar