Mucenici

de Lau in Dulciuri, 4 Mar 2011 | 7625 vizualizari

COMENTARII (29)

Cris2711 1

04.03.2011, 16:57

as papa si eu

MotanLaOale 1

04.03.2011, 17:02

jolygina 1

04.03.2011, 17:09

foarte buni dar nu se fac pe 9 sau am uitat eu ca am cuparat dar nu i-am facut

RuxyRux 1

04.03.2011, 17:11

Super si eu ii fac pe 9

LUK 1

04.03.2011, 17:32

cred ca sunt buni

elena1988 1

04.03.2011, 18:58

pap tot, nu trebuia sa mai pui faina zic eu ca se ingroasa zeama de la mucenici

elena1988 1

04.03.2011, 18:58

abia astept sa vina 9 martie

lia maria 1

04.03.2011, 19:18

zaharia_mihaela2005 1

04.03.2011, 19:26

grozavi eu pun si nuca

Lau 1

04.03.2011, 20:01

nu stiu cand se mananca,eu iam facut acum pentru ca sa vad cum sunt

kamy 1

04.03.2011, 20:46

si mama facea da punea si nuca taiata marunt...incearca

Lau 1

04.03.2011, 20:58

cris poti sa papi cat vrei in afara de mine nimeni nu sa atins de ei

Lau 1

04.03.2011, 21:00

motan,gina

Lau 1

04.03.2011, 21:02

rux.luk

Lau 1

04.03.2011, 21:02

elena,lia

Lau 1

04.03.2011, 21:02

mihaela

Lau 1

04.03.2011, 21:03

kamy,am sa incerc data viitoare

cismaru_nicoleta 1

04.03.2011, 21:15

Sufletista noastra draga.... ..mucenicii se mananca in 9 martie,se bea si vin rosu ca sa fii sanatos si norocos tot anul...Asa se spune din stramosi,si la noi in zona se mai spune ca cine papa acesti mucenici,bea vin rosu si face curatenie in casa vor fii mai imbelsugatii,mai curati si mai paziti de D-zeu..
Ti-au iesit tare bine mucenicii,cred ca sunt foarte buni si aromati..

Lau 1

04.03.2011, 21:41

au fost foarte aromati si buni,pentru prima data mia iesit destul de bine,eu sunt catolica si la noi nu se sarbatoreste,

Lau 1

04.03.2011, 21:42

care sunt mai buni fierti sau facuti in casa la cuptor?

alinutza1983 1

04.03.2011, 22:00

depinde de zona tarii din care provii! eu sunt munteanca si , ca atare prefer mucenicii muntenesti ( cei pe care i-ai facut si tu), dar nu de putine ori am incercat si varianta moldoveneasca-dar...e altceva- e un fel de corn cu multa nuca si miere!

kamy 1

04.03.2011, 22:10

se mananca si fierti si la cuptor...nu exista termen de comparatie cele facute in cuptor sunt din aluat de cozonac iar cand sunt gata se inmoaie partea de sus in miere si nuca macinata mama facea de ambele feluri

RuxyRux 1

04.03.2011, 22:16

Lau scumpa...dupa parerea mea si sfintisorii moldovenesti dar si cei muntenesti au farmecul lor...eu pentru ca ii iubesc si pe unii si pe altii fac ambele variante, la fel ca si tine la cei muntenesti pun si scortisoara si coaja de portocala si cacao...ce nu fac...nu pun faina pentru ca ei deja sunt fainosi( parerea mea este ca nu e nevoie), si ce pun in plus este nuca macinata care le da un gust special...pe cei moldovenesti ii fac din aluat de cozonac si ii insiropez bine de tot cu miere....te pup si felicitari pentru mucenicii deliciosi

MIUTA 1

04.03.2011, 23:40

Ce pofta mi-ai facut,deabia astept 9 Martie sa fac si eu.Eu fac si din aluat de cozonac si mucenici fierti.Acum mananc de la tine sa-mi mai treaca pofta tare buni

Lau 1

05.03.2011, 18:44

va multumesc fetelor pentru tot

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Mucenici moldovenesti cu miere,nuci si cocos