Am mancat o singura data ,mi-au placut foarte mult asa ca am zis sa incerc si eu ,nu stiu daca am folosit reteta cum trebuie dar am mai cittit de la voi membre ale bucatarasului si am facut o combinatie spre sa va placa
Incalzim putin laptele sa fie asa nu prea rece, dar nici fierbine pentru a nu opari drojdia , punem zaharul in lapte si amestecam pana se topeste, adaugam drojdia, galbenusurile de ou si amestecam bine. Treptat adaugam faina, coaja de la o portocala si cand s-a format o coca ca pentru paine adaugam albusurile batute spuma si le incorporam bine dupa care framantam bine .
Lasam la dospit 30 de min dupa care formam mucenici din fasii subtiri de coca in forma de opt
Ii mai lasam sa creasca vreo 20 de minute, dupa care ii ungem cu albus de ou si ii dam la cuptor timp de 40 min la 150 grade . Cand s-au racit facem siropul din apa, zahar ,miere si esenta de rom si turnam acest sirop peste ei . Ii mai ungem cu putina miere si punem nuca rasa peste ei.