Muffin sarat

de deea2686 in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2013 | 4279 vizualizari

 

Este un aperitiv care se face in Italia.Am reteta de la doamna italianca care e foarte draguta si de treaba.De obicei se face in tavite mici de muffin dar eu l-am facut intr-o tava de chec,ca un aperitiv.(am postat si o fotografie dar telefonul meu nu face poze prea reusite)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 ml lapte batut
  • 6 linguri faina
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 lingurite praf de copt(rase)
  • un sfert lingurita sare
  • 1 lingurita oregano sau busuioc
  • piper alb
  • 100 gr cascaval(telemea)ras
  • 1 ceapa mica(rasa pe razatoare)
  • 200 gr mortadella(parizer cubulete)
  • 100 gr masline taiate rondele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffin sarat:

Bati cu mixerul ouale,apoi adaugi laptele batut,sarea,uleiul,faina amestecata cu praful de copt,condimentele,ceapa rasa,parizerul,maslinele si cascavalul.

Pui in forme unse bine de muffin intr-o tava la cuptorul preincalzit timp de 40 de minute.

Se serveste cald dar si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin sarat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon afumat II