Muffins bicolore

de eclerash in Prajituri, 23 Oct 2010 | 4415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g faina
  • 200g zahar tos
  • 4 oua
  • 150ml lapte
  • 130g unt
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 2 pliculete de vanilie Dr. Qetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins bicolore:

Punem faina intr-un bol, adaugam pliculetul de praf de copt si amestecam pana la se incorporeaza.Intr-un bol punem untul, si il punem la topit. Dupa topire il lasam sa ajunga la temp camerei.Punem ouale intr-un castron, adaugam zaharul si mixam 5 minute.In compozitia rezultata adaugam untul topit si racit in prealabil, laptele si mixam din nou pana la omogenizare.Peste aceasta compozitie adaugam faina in ploaie si amestecam pana se inglobeaza totul.intr-un sfert din compozitie punem cacaoa si o amestecam.Punem in fiecare hartiuta compozitie alba si deasupra putina din cea cu cacao.Introducem tava in cuptorul preincalzit si lasam la copt pentru 20-25 minute, la foc mic, apoi mediu. Se poate face testul cu scobitoarea, inainte de a scoate tava din cuptor pentru a fi siguri ca sunt coapte muffins-urile.Dupa ce s-au copt, scoatem muffins-urile pe un gratar si le lasam la racit, putem sa le ornam cu glazura de ciocolata de orice culoare, zahar pudra sau orice altceva dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins bicolore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cu zmeura si ciocolata