Muffins cappuccino

de Julie in Prajituri, 3 Sep 2010 | 4393 vizualizari

 

Un desert decadent, numai bun langa o ceasca de cafea.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 5 oua,
  • 1 cana zahar,
  • 100 ml smantana,
  • 100 g unt,
  • 2 linguri cacao,
  • 1 lingura praf instant de cappuccino,
  • 1 praf de copt,
  • 1 cana faina.
  • Pentru umplutura:
  • 100 g ciocolata cu crema cappuccino
  • Pentru crema decor:
  • 200 g frisca lichida,
  • 100 g ciocolata cu crema cappuccino
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cappuccino:

Se mixeaza ouale cu zaharul ,se adauga smantana, untul topit si faina amestecata cu praful de copt,cacaua si praful de cappuccino. Se umplu formele de briose cu aluat si se pun deasupra bucati din ciocolata cu crema de cappuccino.Se coc 15-20 min. in cuptorul deja fierbinte.

Crema:

Se pune frisca lichida intr-un vas si se aduce la temperatura de fierbere. Se opreste focul , se adauga ciocolata rupta in bucati mici si se amesteca pana se dizolva complet. Se da la rece cel putin 4 ore. Se mixeaza apoi pana isi dubleaza volumul.

Se lasa briosele sa se raceasca si se decoreaza cu crema de cappuccino.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cappuccino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brioşe cu cremă de unt şi bezea elveţiană