Muffins cu ciocolata alba si apa de flori de portocal

de Ligia Bxl in Prajituri, 14 Aug 2013 | 3561 vizualizari

 

Ador apa de flori de portocal asa ca am vrut sa dau o savoare si un parfum deosebit..:)

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de rahar
  • 1 lingura de apa de flori de portocal
  • 50 gr de unt topit
  • 100 gr de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • cateva bucatele de ciocolata alba
  • 2 oua
  • ptr ornat:250 gr mascarpone
  • 3 linguri de zahar
  • cateva fructe rosii de padure
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu ciocolata alba si apa de flori de portocal:

Se freaca ouale intregi cu zaharul,apoi se adauga apa de flori de portocal,untul topit,faina,praful de copt si bicarbonatul si se amesteca toate bine.Se pune din aceasta compozitie cate putin in forma unsa,apoi se adauga la fiecare muffins cateva bucatele de ciocolata alba si se dau la cuptor la 180° pana se rumenesc putin si se face testul cu scobitoarea.

Mascarponele se freaca bine cu zaharul si fructele de padure si dupa ce s-au copt se orneaza fiecare muffins cu aceasta crema. Se pot orna si cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu ciocolata alba si apa de flori de portocal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata si mascarpone