Muffins 'Vicky'

de ANCA in Dulciuri, 15 Mai 2010 | 3769 vizualizari

 

..facute de mama mea, pentru nepotelul ei :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat sau 2 esente
  • 1/2 pachet unt
  • un praf de copt
  • 200-250 g faina integrala/neagra (la ochi)
  • stafide
  • 2 lingurite cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins 'Vicky':

Galbenusurile cu un praf de sare si zaharul se bat cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Se adauga untul topit, se incorporeaza bine, apoi se adauga laptele, praful de copt stins in lamaie, se mixeaza pana la omogenizare, dupa care incorporam si faina (am folosit faina integrala).

Albusurile batute spuma se adauga peste compozitie amestecand cu lingura de lemn de jos in sus. Se adauga stafidele.

Oprim cateva linguri de compozitie si amestecam cu cele 2 lingurite de cacao.

Turnam in formele de briose unse cu unt, punem putina compozitie cu cacao peste fiecare si dam la cuptor, la 180 de grade cam 30 de minute, sa treaca testul scobitorii.

Le radiaza Matei:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins 'Vicky'" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (8)

ANCA 1

15.05.2010, 16:33

cu lapte imi plac si mie, mortale sunt!

Rocsi 1

15.05.2010, 20:02

sunt asa frumoase si cred k si delicioase

Rahela Velicu 1

10.04.2017, 19:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose