Musaca

de madi_marin in Pui, 16 Apr 2010 | 8042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui dezosate
  • 1 kg cartofi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • unt
  • 3 oua
  • 2 linguri cu smatana
  • 100 g cascaval
  • 1 cana cu suc de rosii
  • condimente pentru carnea de pui
  • marar proaspat
  • ulei+faina pentru tapetat cratita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Pulpele de pui se pun la fiert.

Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se fierb. Cand sunt gata se fac piure cu untul. Se da deoparte.

Carnea fiarta se taie marunt, se amesteca cu ceapa verde tocata fin, cu morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, usturoi, condimente, mararul tocat fin  si suc de rosii, apoi se pun toate din nou pe foc cu putina apa pentru 15 minute.Se lasa apoi la racit si se amesteca cu un ou crud si jumatate din cascavalul ras.

Se unge o cratita cu ulei, se tapeteaza cu faina si se pun un strat de piure, apoi carnea si se acopera cu inca un strat de piure. Ouale ramase se amesteca cu smantana si cu restul de cascaval si amestecul obtinut se intinde peste stratul de piure de deasupra. Se da vasul la cuptor pana se incheaga si se rumeneste frumos . Se serveste cu salata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

dicarmencitta1957 1

17.04.2010, 20:04

Asa fac si eu,dar pun intr-o tava dreptunghiulara si il tai ca pe tort.Uite am invatat ceva de la tine,eu nu puneam in oua smantana.Cred ca este foarte buna musacaua ta.Ai 5 furculite de la mine si felicitari pentru prezentarea,arata super,parca este un tort.

madi_marin 1

17.04.2010, 20:34

dicarmencitta....multumesc frumos

mariac 1

19.04.2010, 15:59

parca e desenata foarte bine arata,nota 10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de iaurt