Musaca cu carne de pui si cascaval

de Alexandra Burz in Pui, 3 Mar 2014 | 8751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 500 gr carne tocata de pui
  • 2 cepe mari
  • 2 catei de usturoi
  • 200 gr cascaval
  • 3 oua
  • 200 ml smantana grasa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • boia de ardei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de pui si cascaval:

Fierbem cartofii in coaja.

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in putin ulei.

Cand devine cristalina, adaugam carnea tocata, si usturoiul pisat.

Lasam sa se caleasca impreuna pentru aproximativ 15 minute.

Cand s-au fiert cartofii, ii decojim si ii taiem rondele de aproximativ 2 cm.

Asezam frumos intr-o tava de yena un rand cartofi, asezonati cu sare, piper si boia de ardei.

Punem amestec calit.

Iar cartofi asezonati, iar amestec si deasupra din nou cartofi.

Batem ouale ca pentru omleta, adaugam smantana si punem peste cartofi in tava.

Acoperim suprafata cu cascaval felii sau ras dupa preferinta.

Dam la cuptor pentru 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]