Musaca cu carne de pui si piure de cartofi

de Rahela Velicu in Pui, 30 Aug 2019 | 7000 vizualizari

 

Pieptul de pui de tara, care este mai atos si mai tare, il folosim de fiecare data tocat fie la chiftelute, paste sau musaca.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui
  • 1,5 kg cartofi
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ardei boia dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de pui si piure de cartofi:

Fierbem carnea de pui.

Cartofii ii curatam si ii fierbem.

 Carnea de pui impreuna cu ceapa o tocam la robotul de bucatarie, apoi o punem in ulei, adaugam si ardeiul tocat marunt si lasam la calit 10-12 minute. Lasam la racit, adaugam sare, piper, ardei boia si 1 ou si amestecam bine. Cartofii ii pasam, adaugam sare, oregano si piper.

Ungem un vas de yenna cu ulei ai punem jumatate din cantitatea de cartofi. Adaugam carnea si acoperim cu piureul ramas.

Ungem cu ou batut pentru a forma o crusta deasupra si dam la cuptor pentru 35-40 de minute.

Lasam sa se raceasca, apoi putem portiona. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de pui si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor si dressing de smantana