Musaca cu cascaval

de alina_paula in Mancaruri cu carne, 9 Oct 2012 | 4511 vizualizari

 

o r eteta pentru copii simpla si gustoasa...dar si parintii o vor savura cu placere...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne pui tocata (poate fi si de porc, vita sau amestec)
  • 3 cepe
  • sare, piper, boia dulce, cimbru uscat
  • 1,5 kg cartofi
  • 2 oua
  • cascaval 250g
  • rosii 5 buc
  • 3 linguri ulei +2 linguri ulei pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu cascaval:

Cartofii se  curata si se pun la fiert 15 minute.

Ceapa se toaca marunt, se pune uleiul si apa si se fiebe pana cand aceasta  se inmoaie , apoi se pune carnea, sarea si condimentele.

Cartofii se scot si se lasa la racit.Cand s-au racit cat sa poata fi tinuti in mana se taie rondele  mai grosute.

Rosiile se taie rondele.

O tava se unge cu ulei, se pune jumatate din compozitia de carne, un strat de rosii, alt strat de carne si deasupra cartofi.

Oualele se bat cu furculita si se pun peste cartofi.

Se pune tava in cuptor pana se rumemeste putin deasupra.

Se scoate tava, se pune cascavalul ras si se mai introduce tava in cuptor aproximativ 5 min.(pana se rumeneste cascavalul).

Se serveste calda cu ardei in otet sau orice alte salate acre.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu de pui