Musaca de cartofi cu carne vita

de housy in Vita, 26 Iun 2010 | 22388 vizualizari

 

inspirata din bucataria turceasca, dar adaptata nitel

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de vita
  • 8 cartofi mijlocii
  • 50 gr margarina
  • 1 ceapra
  • putin ulei
  • 50 gr branza telemea nu foarte sarata
  • 3-4 linguri sos de rosii
  • pesmet pentru tapetat tava
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne vita:

 carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa taiata cubulete marunte.

 cartofii se fierb si se face din ei un piure gros, la care se adauga margarina

 tava de cuptor se unge cu putina margarina si se tapeteaza cu pesmet

 se pune uns trat de piure, peste care se aseaza jumatate din carnea calita

 se mai aseaza un strat de piure, si inca un strat din carne

 la sfarsit se rade telemeaua peste

 si se stropeste cu putin sos de rosii.

 sare si piper 

 se da  la cuptor pentru 30-40 minute.

 

                                                    Cu asta sigur trece foamea !

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (7)

Rocsi 1

26.06.2010, 17:20

mama de cand nu am mai mancat o musaca...iau de la tine

housy 1

26.06.2010, 20:24

be my guest rocsi

babi5 1

23.08.2013, 08:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]