Musaca de cartofi cu ton si cascaval Delaco

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2016 | 5582 vizualizari

 

Azi m-a pedepsit nevasta si a trebuit sa gatesc. Rezultatul a fost pe masura, a spus ca ma va pedepsi mai des:))))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de cartofi
  • 300 gr de ton maruntit
  • 300 gr cascaval Delaco
  • 1 ceapa mare
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu ton si cascaval Delaco:

      Cartofii i-am spalat si i-am fiert in oala sub presiune. Cand au fiert, i-am scurs de apa si i-am lasat la racit. Am taiat cartofii rondele pe care le-am asezat intr-un vas de yena, in felul urmator: un strat de cartofi, un strat de ton, unul de cascaval ras, pana cand ultimul strat a ramas de cartofi. Am taiat ceapa feliute subtiri si am pus-o deasupra cartofilor.

       Am introdus vasul la cuptor, timp de 10 minute, la 200 de grade C. Intre timp, am batut cele 2 oua cu sare si piper si le-am adaugat in vas peste ingrediente.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se serveste alaturi de muraturi.

2

inainte de a pune tonul peste cartofi, puteti stoarce putina lamaie, are o aroma deosebita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu ton si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca rest, restul e istorie