Musaca de dovlecei cu carne tocata

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2014 | 5073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 100 gr branza
  • 100 gr cascaval
  • 1 dovlecel mare
  • 2-3 rosii
  • 1 ceapa mare
  • 5 oua
  • 50 gr bacon afumat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de dovlecei cu carne tocata:

Dovlecelul se curata de coaja si il taiem feliute subtiri pe care le asezam pe o farfurie si le condimentam cu sare si piper. Carnea tocata o codimentam, adaugam 2 oua si branza data prin razatoare. Ceapa o curatam si o taiem cubulete si o calim.

Luam o tava si o ungem cu unt, adaugam un strat de dovlecei, unul de carne tocata, ceapa calita, radem cascaval deasupra si continum asa pana avem deasupra ultimul strat de rosii taiate felii si presaram baconul afumat.

Dam la cuptor la temperatura potrivita si cand este aproape gata spargem 3 oua deasupra.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de dovlecei cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu paste de casa si sos Bechamel