Musaca de paste(penne)

de Dea_Dea in Penne, 26 Aug 2013 | 6865 vizualizari

 

Pentru ca ai mei aveau chef de paste , am facut o musaca , care a iesit delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 400 gr carne tocata de porc
  • 2 cepe
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 200ml apa
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 5 linguri de smantana
  • vegeta
  • piper
  • cimbru
  • unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de paste(penne):

Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei .

Se adauga carnea , se lasa cateva minunte pana isi schimba culoarea. Se adauga pasta de rosii, condimentele si apa , si se lasa la fiert pana scade apa .

Pastele se fierb conform instructiulilor de pe ambalaj , se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se unge tava de yena cu unt se pun jumatate de paste , carnea, cealalta jumatate de paste , iar la final se pune sosul facut din samatana lapte si oua.

Se dau la cuptor 30 min , la foc potivit .

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alt fel de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de paste(penne)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]