Musaca de vinete

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2013 | 17529 vizualizari

 

Cand am facut-o nu stiam ca ajung si pe aici,asa ca n-am multe poze,cu etapele prepararii.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc , vita sau amestec ( in functie de doleante)
  • 4-5 vinete mai lungi
  • 5 cepe
  • bulion
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de vinete:

Se taie ceapa marunt,se amesteca cu carnea,se sareaza,pipereaza dupa gust si se caleste intr-o tigaie cu ulei incins.Separat vintele se spala se taie pe lungime,se sareaza,se lasa pe un servetel sa se scurga zeama din ele,apoi se prajesc si pe o parte si pe alta,nu foarte mult,cat sa se inmoaie.Se scot tot pe un servetel ca sa se scurga surplusul de ulei.

Dupa ce am scos carnea din tigaie,se adauga ouale si bulionul,se amesteca bine pana devine o compozitie omogena.Se aseaza in tava,cratita,un strat de vintete,un strat de carne,un strat de vinete,carne si iar vinete.Se da la cuptor intre 30-40 min.Se serveste calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]