Muschi de porc cu sos de rosii

de Krystyan Trendy in Porc, 10 Dec 2013 | 3932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g muschi de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 cutie 400g rosii decojite
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 100ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu sos de rosii:

Muschiul de porc se spala ,se transeaza felii ,se adauga sare si cimbru,apoi se pune intr-o tava in cuptor.

Punem 1 pahar de apa si acoperim tava cu 1 bucata de folie de aluminiu.

Curatam usturoiul,il spalam,il zdrobim cu aparatul de usturoi, apoi il punem putin sa se rumeneasca intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei .Adaugam rosiile,sare,piper  si putina 100 ml apa si le lasam sa fiarba .La sfarsit adaugam putina verdeata .

Cand muschiul de porc este aproape gata turnam sosul peste el. Mai lasam 10 minute si apoi scoatem tava din cuptor.

Se serveste cald!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu miere si portocala