Muschi de porc fasii cu susan

de kamy in Porc, 10 Noi 2010 | 5976 vizualizari

 

N-am stiut cum sa-i spun

 

INGREDIENTE

  • 6 felii cotlet de porc
  • 2 oua
  • 4 lg.susan
  • faina
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc fasii cu susan:

Feliile de cotlet le-am sarat,piperat,le-am taiat fasii de un deget de groase, de-a lungul,am presarat faina peste ele si le-am amestecat bine.

Separat am batut 2 oua bine cu putina sare,am adaugat 4 lg.susan si faina pana am obtinut o coca mai groasa ca cea de clatite.

Am bagat in coca fasiile de carne,le-am amestecat bine ca sa prinda cat mai multa coca dupa care le-am pus in mult ulei incins,rasfirandu-le.

L-am servit cu cartofi prajiti,cascaval ras pe deasupra si gogosari murati. 

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Am lucrat mult cu mainile,ca altfel nu se poate...asa ca...sa va spalati bine pe maini.

2

Cand puneti carnea in uleiul incins,imediat amestecati cu o paleta ca sa nu se lipeasca intre ele

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc fasii cu susan" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc cu susan