Muschi de porc in crusta de condimente

de papabundetot in Porc, 1 Aug 2013 | 3238 vizualizari

 

Eu una,ador sa gatesc insa cateodata seara dupa o zi de munca imi doresc retete rapide care sa nu ma solicite foarte mult si imi satisfac placerea de a gati pe indelete in weekend cand timpul nu e o problema pentru mine la fel de mare ca intr-o saptamana de munca.

Pe acest principiu de gatit rapid si bun,am incercat aseara si aceasta reteta care pana la urma s-a dovedit castigatoare :) de muschiulet in crusta de condimente.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit pentru carne:
  • 1 muschiulet de porc
  • cardamon,sare,
  • alune de padure maruntite
  • ardei iute,
  • coriandru boabe
  • sumac,curry,
  • boia dulce,
  • ulei

Pentru garnitura:

  • Taitei chinezesti si legume,ulei de susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in crusta de condimente:

Am pus toate condimentele in mojar,ardeiul iute l-am rupt bucati cat am putut de mici si l-am bagat si pe el acolo si am maruntit bine toate condimentele,le-am amestecat si apoi le-am asezat pe o bucata de hartie de copt si am tavalit muschiuletul prin acest mixt de condimente,apoi l-am pus intr-o tigaie cu ulei incins si l-am lasat la foc mediu pana s-a rumenit pe toate partile.Dupa ce muschiuletul a fost frumos rumenit,l-am mutat intr-o tava impreuna cu uleiul in care s-a prajit si putin vin rose si l-am dat 20 minute la cuptor pentru a se patrunde.
Ca si garnitura,tot din criza de timp am ales sa fac niste taitei chinezesti cu ou (se fac in 4 minute) combinati cu cateva legume…tot cu titlul de “chinezesti”.

Am pus o oala cu apa si sare la foc,cand apa a inceput sa clocoteasca am adaugat legumele in ea si le-am fiert conform indicatiiilor de pe ambalaj (8 minute),dupa ce timpul s-a scurs am oprit focul si am adaugat in aceeasi apa si taiteii,i-am tinut 4 minute apoi am scurs totul,am racit cu apa rece si am adaugat peste taitei si legume cativa stropi de ulei de susan.

Am servit alaturi de muschiuletul in crusta de condimente si a fost rapid si foarte bun.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in crusta de condimente" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

- Andreea - 1

01.08.2013, 19:54

Merisor 1

01.08.2013, 22:01

Cat de bun!

diaconta 1

02.08.2013, 14:50

rapid si bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor