Muşchi de porc în crustă de nuci

de madi_marin in Porc, 4 Mai 2014 | 4419 vizualizari

 

Rapid şi gustos! Carne slabă cu crustă condimentată, alături de un aromat piure de ţelină cu nucşoară. Minunat!

 

INGREDIENTE

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • sare
  • piper
  • smoked paprika
  • cimbru
  • cca 100 g nuci măcinate
  • ulei

Piure

  • 1 ţelină cât doi pumni
  • 2 cartofi mici
  • sare
  • unt
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchi de porc în crustă de nuci:

Ţelina şi cartofii se curăţă, se spală, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare.

Muşchiuleţul de porc se curăţă, apoi se unge cu ulei, se presară cu condimente din abundenţă şi nucă măcinată.

Se pune la fript rapid la foc iute pe toate părţile, apoi se dă la cuptor pe hârtie de copt unsă cu ulei ,la foc micuţ. Se lasă cam 20-25 de minute. Se scoate la răcorit, Apoi se mai tăvăleşte rapind prin nuca măcinată pentru una spect frumos.

Se prepara piureul pasând cartofii şi ţelina. Se adaugă untul,nucşoară praf şi un pic de lapte fierbinte, apoi se pune sare dacă mai e nevoie.

Se serveşte muşchiuleţul tăiat felii pe pat de piure.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchi de porc în crustă de nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor cu piure in straturi