Muschi la cuptor cu conopida

de Rocsi in Porc, 14 Sep 2011 | 8803 vizualizari

 

Asta am pregatit pentru week-end-ul ce a trecut(doar nu credeati ca am pregatit pentru astazi,ca doar e post;)!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc fara grasime si fara os
  • 1 borcan mic cu ciuperci intregi
  • cateva buchetele de conopida
  • jumatate cana de vin rosu
  • sare
  • piper
  • un praf boia de ardei
  • 2 foi de dafin
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 3 sferturi de cana pasta de rosii(eu am pus din cea facuta de mine in casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi la cuptor cu conopida:

Luam muschiuletul si il spalam bine.

Il tamponam cu niste servete de surplusul de apa,apoi il taiem bucati potrivite.

Intr-un bol amestecam vinul cu sare,piper ,boia de ardei si foile de dafin,rupte bucatele.

Curatam si usturoiul si il tocam marunt.

Il adaugam si pe acesta in bol.

Amestecam bine toate ingredientele si punem peste acest bait carnea ,o acoperim cu un capac si o dam la frgider pentru 30 de minute.

Ciupercutele le scoatem din borcan si le spalam bine.

Conopida bucatele o spalam si o scurgem bine de apa.

Luam un vas yena(sau o tava de cuptor) si il ungem cu cele 2 linguri de ulei.

Punem carnea impreuna cu tot acel bait.

Deasupra punem ciupercutele si conopida.

Peste toate acestea turnam pasta de rosii.

Punem capacul peste vas.

Dam vasul in cuptor,aprindem cuptorul si lasam la o temperatura potrivita,pana ce carnea si legumele sunt bine patrunse(va mai uitat din cand in cand in vas) .

In ultimele 10 minute lasam vasul descoperit.

Scoatem din cuptor,lasam sa se racoresca putin,apoi servim!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi la cuptor cu conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ruladă din muşchiuleţ de porc