Muschiulet de porc asiatic

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 9 Mar 2016 | 6195 vizualizari

 

O reteta cu savori asiatice.
 
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc- 600 g
  • 3 linguri de oțet balsamic
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 3 linguri de miere
  • 1 lingura sos de soia
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • sare și piper
  • 2 linguri de sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc asiatic:

Pregatim marinada. 

Într-un castron, se amestecă oțetul balsamic, uleiul de măsline, mierea, sosul de soia, usturoiul zdrobit, ghimbirul ras, sare și piper. Amestecati bine. 

Puneti carnea in marinada, acoperiti-o bine cu sosul obtinut.

Lasati la frigider pentru 2-3 ore.

Se incalzeste cuptorul la 200 ° C.

Puneti carnea pe o folie de aluminiu intr-o tava.

Trebuie sa fie acoperita cu folia la-nceput dar nu inchisa complet (lasati sa rasufle).

Dati la cuptor timp de 20 de minute.

Pentru a obține o culoare frumoasă, după 20 de minute de gătit, îndepărtați folia și coaceti carnea neacoperita.

În timpul gătitului, ungeti regulat cu sosul (se adaugă un pic de apă, dacă este necesar).

Se gateste timp de aproximativ 20-25 de minute.

Se scoate fileul și se taie felii, se adauga si se amesteca sosul de rosii in restul de sos.

Se pun feliile de carne, se ung cu sos și se da la cuptor timp de inca 10 de minute.

Puteti servi imediat cu orez, tăiței-nouilles etc. .

Alte rețete asiatice - aici.

Pofta Buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc asiatic" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc in stil chinezesc