Muschiulet de porc cu sos de capere

de Brindusa in Porc, 30 Ian 2011 | 7284 vizualizari

 

In luna decembrie am castigat un concurs culinar. Ieri am primit cadoul, pe care mi l-am dorit de mult: un mojar de la Jamie Oliver. Prin urmare, azi a trebuit sa-l probez. Si a iesit sosul asta de capere.

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschiulet de porc
  • 300 ml vin alb
  • 4 cm ghimbir, taiat bucati
  • 4 catei de usturoi
  • 5 boabe de piper negru
  • 4 linguri de capere
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de capere:

Pune carnea la marinat in vin, ghimbir, usturoi si piper. Acoper-o cu folie de plastic si las-o minim 4 ore (sau peste noapte)
Incalzeste cuptorul la 200 C 
Scoate carnea din marinada si sareaz-o putin. Pune-o intr-o tavita si adauga 200 ml de zeama strecuarata de marinada
Coace in cuptor cam 1 ora, sau pana cand carnea e facuta
In timpul asta mixeaza caperele intr-un mojar sau cu furculita

Cand friptura e gata, toarna sosul format in tava, in piureul de capere si amesteca bine .
Serveste felii de carne cu sosul de capere

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Brindusa 1

30.01.2011, 20:09

Multumesc pentru aprecieri, doamnelor

LUK 1

30.01.2011, 21:06

felicitari pentru concurs..eu o singura data am mancat un sos cu capere si mi-a fost rau...poate nu era de la capere dar..de atunci mi e teama sa mai mananc...

mamaieelena 1

30.01.2011, 21:41

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu afumatura si vin rosu