Muschiulet de porc impletit

de Merisor in Porc, 13 Oct 2013 | 143091 vizualizari

 

Am cumparat niste muschiulet de porc din piata si m-am gandit sa-l prepar altfel decat o friptura obisnuita, asa ca l-am impletit frumos si l-am impanat cu o sunculita taraneasca si mult usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 3 buc muschi de porc (900 gr)
  • 150 g sunculita taraneasca
  • 2 capatani usturoi
  • condimente:piper, cimbru, busuioc, boia de ardei iute
  • sare dupa gust
  • 200 ml ulei
  • 50 ml apa
  • 200 ml vin rosu
  • 150 g ketchup dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit:

Feliem fiecare bucata de muschiulet de porc in trei, dar lasam cate un capat intreg si batem usor cele trei felii cu ciocanul de snitele.

Din condimente, putin ulei si sare, facem un sos cu care ungem fiecare felie de muschiulet.

Feliem sunculita cat de subtire putem.

Usturoiul il curatam si il taiem marunt.

Impletim cele trei bucati de muschiulet si asezam printre impletituri felii de sunculita si bucati de usturoi.

Punem ulei si apa intr-o tava, asezam muschiuletul de porc si dam la cuptor la 200 de a grade pentru 50 de minute.

Din cand in cand intoarcem muschiuletul de porc de pe o parte pe alta si il stropim cu vin.

Cu 5 minute inainte de stigerea cuptorului ungem feliile de muschiulet cu putin ketchup dulce.

Iese foarte fraged si gustos!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu mujdei de usturoi si o garnitura de cartofi sau mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc