Muşchiulet de porc, umplut

de diaconta in Porc, 26 Dec 2013 | 5965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un muşchiuleţ de porc
  • Un fir de cârnaţi afumat
  • 200 g ciuperci din conserva
  • 100 g cascaval
  • Un ou
  • Ardei kapia rosu
  • Sare,piper,boia
  • ulei
  • Patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiulet de porc, umplut:

Muschiuletul de porc l-am taiat astfel încât sa pot întinde o felie pe care s-o rulez.

Am batut cu ciocanul de snitele ca s-o întind cât mai bine.

Am condimentat.

Ciupercile le-am amestecat cu cascavalul razuit,oul batut si ardeiul taiat cubulete.

Peste muschiulet am pus o parte de umplutura,apoi cârnatul si deasupra restul de umplutura.

Am rulat carnea si am legat rulada cu bridele de silicon.

Am pus în tava în care am pus putin ulei si putina apa.

Am pus la cuptor la 200 de grade pâna când carnea a fost bine facuta.

Am servit rulada rece cu sos de hrean cu smântâna.

 

 

 

S-aveţi poftă !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiulet de porc, umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc