Muşchiuleţ de porc umplut cu şunculiţă sau cârnaţi

de botcrina in Mancaruri cu carne, 13 Ian 2013 | 4434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 muşchiuleţi de porc
  • 1 cârnaţ
  • 100 g şunculiţă de porc
  • sare, piper
  • secretul gustului cu gust de legume
  • cimbru uscat
  • branză
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiuleţ de porc umplut cu şunculiţă sau cârnaţi:

Umplem muschiuletul de porc: unul il umplem cu carnat, iar pe celalalt cu sunca de porc taiata cubulete, amestecata cu branza.

Pe o folie punem condimentele si tavalim muschiuletii prin ele, dupa ce in prealabil am uns carnea cu putin ulei.

Invelim carnea cu folie de aluminiu si o punem in tava la copt.

Cand este aproape gata scoatem folia de aluminiu pentru a se rumeni frumos.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiuleţ de porc umplut cu şunculiţă sau cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
cus - cus si afumatura cu salata de ardei copti