Mustata bunicului

de lili in Mancaruri cu carne, 21 Iul 2011 | 4515 vizualizari

 

O mancare rapida si foarte buna. Reteta am citit-o pe un site rusesc.

 

INGREDIENTE

  • -1 kg carne tocata (de porc, vita, sau amestec)
  • - un pachet de spaghete
  • - 2 oua
  • -2 linguri de faina
  • - sare, piper
  • - o ceapa
  • Pentru sos:
  • - 2 ardei
  • - 2 cepe
  • - o rosie
  • -2-3 catei de usturoi
  • -o legatura patrunjel
  • - sare, piper, busuioc
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mustata bunicului:

Tocatura, ouale, sarea, piperul, faina si o ceapa tocata marunt le amestecam bine pana obtinem o pasta de carne omogena.

Spaghetele le rupem in doua. Din tocatura facem placintele mici si la mijloc punem cateva spaghete. Infasuram tocatura in jurul lor astfel incat la captete sa fie spaghetele .

Sosul il pregatim astfel: Legumele le taiem marunt si le punem la calit. Adaugam apa si condimentele. La final adaugam "mustatile" cu grija sa nu se atinga intre ele si verdeata tocata marunt. Lasam sa fiarba cca. 20 minute. Daca ne ramane tocatura  putem umple si cateva legume.Eu am umplut cativa ardei.

Pofta buna!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mustata bunicului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute umplute cu masline verzi